2010.03.25

Nu har jag badat, målat naglarna och packat lite, för imorgon åker jag till Olle.
Vi ska ha hela helgen ihop, vilket inte händer så ofta, så det känns fint.

2010.03.25

Idag har jag haft Disneyfrukost/brunch med Stina och Anna. Vi hade te och mackor och tittade på "Cars". Efter filmen tog Stina och jag en solig vårpromenad in till staden där hon vinkade av mig vid bussen.

I eftermiddag har jag gjort smoothie av banan och kiwi till mig och Alma.
Den blev väldigt... grön. God.

Dagens
soundtrack

 


2010.03.24

Ledig dag = sovmorgon och god frukost. Idag bestående av smoothie gjord på blåbär och hembakat bröd med keso. Det är vår i luften och det får mig att känna mig både glad och nyttig. Att lägga ner lite tid på det man äter är bara roligt och gott.





Något annat som är roligt är att köpa nya kläder. Vid lunchtid begav sig kvinnorna i familjen till Lager157 i syfte att göra just det. Jag köpte en klänning, den var fin. Lite grekisk gudinna möter Pride and Prejudice. Fin. Alma och Fanny köpte tusen saker. Och efter en god pastasallad till middag och lite kaffe på det så åkte vi hem.



Kvällen bjöd på vin med Stina och slutade med te i hennes soffa. Väldigt bra kväll.

 


2010.03.23

Pappa lagade frukost till mig idag. Med ett leende på läpparna och med sömniga ögon tassade jag ner för trappan och ut i köket. Där serverades havregrynsgröt med rårörda lingon, te och vindruvor. Tänk vad bra man har det ibland. Eftermiddagskaffe och sedan in till stan för att handla byxor, möta upp Atti och ha en halv familjemiddag på Mackmakeriet. Hela kvällen har gått åt till brödbak, så nu ligger två fina limpor och svalnar på köksbordet.



Kvällen ackompanjeras av
Bon Iver

2010.03.22

Idag tog jag den tidiga bussen in till stan för att äta frukost med fina Frida. Vi gjorde en väldigt nyttig smoothie och satt länge och njöt av att vara lediga, pratade om kärlek och framtiden. Vi längtade efter våren och att köpa nya skor, längre hår och fler klänningar. Sedan tog vi en långlunch innan jag vinkade av Frida som skulle till Göteborg. Idag var som alla dagar med Frida, en bra dag.



Ikväll har jag bakat tunnbröd till min familj. Gott blev det och nyttigt.



Recept

fem deciliter fil

en halv deciliter sirap

två teskedar salt

tre teskedar brödkryddor

två teskedar bikarbonat

sju deciliter rågsikt

sex deciliter grahamsmjöl

 

Kavla ut till rundingar och stek på hög värme cirka trettio sekunder på varje sida.


Förord.

Nu börjar jag om.